Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Leasys

Een auto huren kunt u het beste doen bij Leasys.
We zijn aanwezig in meer dan 170 landen over de hele wereld, en hebben meer dan 400.000 beschikbare voertuigen.. Dankzij ons wagenpark zijn we altijd in staat om u een voertuig aan te bieden. Waar u maar wilt, in de door u gewenste categorie, voor een periode van 1 dag tot 1 maand. Ons aanbod stelt u in staat om zorgeloos te genieten van uw reis, wetende dat er een recent voertuig op u staat te wachten.

Leasys maakt autoverhuur eenvoudig met een volledig digitaal aanbod: boek uw auto online of via de applicatie en huur uw auto in een paar klikken. Ons platform biedt u de beste prijzen op de markt, zodat u een goedkope auto kunt huren en echt kunt besparen. Via ons platform kunt u op elke gewenste locatie een auto huren: autoverhuur in het centrum van de stad, autoverhuur in treinstations of autoverhuur op vliegvelden.
 

Ons huuraanbod

Met ons huuraanbod kunnen we voldoen aan al uw wensen. Wij verhuren voertuigen van 1 dag tot 1 maand: Dag- week- of maandhuur: wij hebben het beste aanbod voor u. Door ons grote netwerk heeft u ook voldoende keuze qua locatie. Waar u ook op vakantie gaat, wij hebben altijd een verhuurlocatie in de buurt.
 

De Leasys-autohuurlijn

Dankzij ons grote netwerk van verhuurlocaties zijn wij in staat u in elke categorie een huuraanbod te doen:

- Goedkope huurauto’s
- Kleine huurauto’s
- Familie huurauto’s
- Minibusjes
- SUV’s
- Compacte huurauto’s
 

Om uw vakantie zo mooi mogelijk te maken, biedt Leasys huurauto’s aan tegen zeer concurrerende prijzen. Het aanbod is overal toegankelijk, u kunt ons op het moment van boeken laten weten op welke locatie u een auto wilt huren.

Content Image 1
Content Image 2

Waarom kiezen voor een huurauto?

Met een huurauto kunt u natuurlijk gaan waar u maar wilt. Ook kan het zijn dat uw privé-auto niet geschikt is voor uw reis, wanneer u bijvoorbeeld meerdere personen of veel bagage mee wilt nemen. Via onze website vindt u altijd de juiste auto voor uw reis, passend binnen uw budget.

 

Criteria voor het kiezen van een huurauto

Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u de keuze voor een huurauto maakt. Praktische zaken, comfort, maar ook veiligheid kunnen een rol spelen. Veel mensen huren voor het eerst in hun leven een auto, bijvoorbeeld voor een vakantie. Reisbureaus geven dan in hun vergelijkingen vaak niet genoeg details over de aangeboden huurauto’s, terwijl het een essentieel onderdeel is van de reis.

De keuze van het voertuig hangt af van verschillende criteria:
UW GEBRUIK:
Houd rekening met het gebruik van het voertuig dat u wilt huren. Heeft u speciale eisen? Als u bijvoorbeeld alleen gaat rijden, wilt u misschien een kleine stadsauto, terwijl u als u met een gezin of groep reist beter een stationwagen kunt kiezen. Vraagt u zich bijvoorbeeld ook af op wat voor soort terrein u wilt gaan rijden. Bij een zakenreis waarbij u een belangrijke afspraak heeft, past wellicht een luxe, ruime en comfortabele auto.

OPTIES:
Bekijk de opties van de huurauto. Vindt u navigatie, airconditioning of bijvoorbeeld een kinderzitje belangrijk?

Uitstekende service is voor ons vanzelfsprekend

Bekijk alle diensten
Morgen Internet - Zorgeloos website